LYSDESIGNER

Få riktig og godt lys for ditt hjem

Colux jobber for at belysningen skal bli den beste for deg, ut fra ditt budsjett og ønsker. Et rom som er riktig belyst, skal kjennes behagelig og innbydende å oppholde seg i. Vi setter opp planer slik at rommet vil få en helhetlig belysning og oppnå de ønskede belysningsforholdene ut fra rommets bruk. For å oppnå riktig og behagelig belysning, bruker belysningsplanen gjerne flere ulike belysningstyper.

Det trenger ikke være fordyrende å få inn en belysningsplanlegger. I mange år har det f.eks. vært vanlig å benytte store mengder med downlights for å lyse opp et område, da er man hvertfall sikret at rommet ikke blir for mørkt! Dette er sjelden nødvendig, og belysningen blir ofte bedre om man velger mer varierte belysningstyper. Ved å bytte ut et par unødvendige downlights kan du bruke budsjettet ditt fornuftig på belysning du faktisk trenger. Ved å benytte deg av en belysningsplanlegger, sikrer du et pent og målrettet belyst rom, tilpasset ditt behov og budsjett. 

7C0911EB-21E8-4F7D-8FBC-355FEBF63E6B_1_2
10E97DD1-0C33-4F36-A4C2-5DFF032C24D3_edi

Colux ser på helheten. Lys er farger, og uten lys ingen farger. Lyset sammen med fargesettingen skaper dynamikk og harmoni for den totale opplevelsen av et rom. Det er derfor Colux jobber med både belysning og farge. Disse to elementene spiller best på lag.