FARGERÅDGIVER

Skreddersyr en unike fargekonsepter

Er du usikker på hvordan du skal finne frem i et hav av farger og fargekombinasjoner? Colux setter sammen og bygger opp en unik fargepalett tilpasset deg, din bolig eller kontor. Med utgangspunkt i deres stil og preferanser, finner vi de riktige fargene og nyansene for et særeget og gjennomført uttrykk.  

Colux ser på helheten. Lys er farger, og uten lys ingen farger. Lyset sammen med fargesettingen skaper dynamikk og harmoni for den totale opplevelsen av et rom. Det er derfor Colux jobber med både belysning og farge. Disse to elementene spiller best på lag. 

Sertifisert FargerÜdgiver Logo 37909446
IMG_8519.jpeg
1C0D8E95-A9A9-4187-BE11-E45C3B594D9A.jpe
Fargerådgiver interiør stue

Fargekartene man får hos fargehandelen og malingsprodusentene inneholder en rekke gode farger i ulike nyanser og variasjoner. Samtidig er de masseprodusert, og verken tilpasset deg eller din bolig. De fleste av oss ønsker imidlertid at hjemmet vårt skal reflektere noe av hvem vi er. Vi vil omgi oss med farger som hjelper oss til den rette stemningen, om det så er ro, lekenhet, hjemmekos eller eleganse. Samtidig er det også slik at en farge du liker godt i butikken eller i naboens gang, ofte vil se helt annerledes ut på ditt kjøkken. Selvsagt kan du male over og prøve deg frem, men hvem har egentlig lyst å bruke tid på det? 

9689CE37-BDF4-4B81-B22F-59617600F030_1_2
IMG_6590.jpeg

Colux hjelper deg med å finne frem i mylderet av farger og fargekombinasjoner. Ved hjelp av vår kompetanse på fargenyanser, trendfarger, og hvordan ulike farger endrer uttrykk etter romstørrelse, flate, lys, osv. gir vi deg proffe anbefalinger som gir deg uttrykket du er ute etter. Du trenger ikke hente hjem en eneste fargeprøve om du ikke vil!