Vår lidenskap er å

designe inspirerende 

og iøynefallende rom

Vi tilbyr interiørkonsulenttjenester innen fargesetting, materialvalg, belysning og helhetlige interiørkonsepter. Vi hjelper deg med å utarbeide et unikt og skreddersydd interiør.  
Vi er lokalisert i Kristiansand, men tar oppdrag i hele landet. Vi tar også online-oppdrag.

IMG_9807.HEIC

PRIVATBOLIG

Tilbyr alt fra 1 times konsultasjoner til helhetlige planlegging av farger, materialer, belysning, møblering til din privatbolig.

IMG_1009.jpeg

BEDRIFT

Setter opp alt fra fargepalett designet for bedriften til helhetlig interiørkonsepter for hele kontorlokaler.

IMG_8509.jpeg
IMG_7071_edited.jpg

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Prosjekter

Vi har utført en rekke prosjekter for privat og bedriftsmarkedet

Inspirasjon

  • Instagram

Jeg har fått kjempe god hjelp til å fargesette / lyssette flere rom og stue. Jannie har masse kunnskap og forstod fort uttrykket jeg ønsket å skape i boligen. I etterkant av oppdraget fikk jeg en grundig og flott oversikt / pdf fil med farge og interiørkonseptet vi hadde blitt enige om. Jeg kan på det aller varmeste anbefale Colux

Veldig inspirerende og godt å ha Colux med i prosessen med å lage en fargepalett til hele huset vårt og lyssette stua. Kan anbefales på det sterkeste.

Vi fikk hjelp av Colux til å få en helhetlig fargepalett i huset, basert på de fargene som allerede var der, samt nye farger vi likte. Dette er en jobb vi ikke fikk til på egenhånd, men som vi klarte sammen med Jannie på få timer. Jannie er lett å samarbeide med, kreativ, kunnskapsrik og er god til å veilede og samle tanker og ideer. I etterkant av kartleggingen fikk vi en oversiktlig oppsummering og mange gode råd. Vi er kjempefornøyd med sluttresultatet og anbefaler Colux varmt videre!

(Omtaler fra Colux Facebook-side) 

Kontaktskjema

Takk for innsendingen din!