Bedrift

For din bedrift som ønsker et kontor som gjenspeiler bedriftens identitet gjennom det estetiske uttrykket på kontoret, uten å se ut som en reklameplakat. 

Kontorer har i en årrekke vært innredet med nøytrale og stramme linjer. Kanskje spritet opp med noen kraftige farger på detaljer. Vegger har blitt malt hvit, noe som er ganske pussig når hvit er den fargen som viser seg at vi konsentrerer oss dårligst i over tid. Vi utarbeider fargekonspeter som vil legge til rette økt trivsel, bedre konsentrasjon og redusere risiko for sykefravær.

IMG_8484.jpeg
Interiørdesigner kontor
IMG_8523.jpeg
IMG_8509.jpeg

Fremgangsmåte og leveranse

Oppdraget starter med et oppstartsmøte. Her avklares oppdragsgivers ønsker for lokalet. I dette møtet ønsker vi å bli best mulig kjent med bedriften og få innsikt i bedriftens ambisjoner for fargebruk. Vi ønsker å få et inntrykk av hvem de ansatte og besøkende er, og bedriftens identitet.  Det vil også blir spurt om oppdragsgiver har spesielle ønsker for interiørets stilart og konsept. 

Det vil så bli utarbeidet et utkast til fargekonsept til avtalt tid. Fargekonseptet vil inneholde fargekoder og anbefalte produkter. Oppdragsgiver vil ha mulighet innspill for eventuelle justeringer før produktet ferdigstilles. 

Mange kontor, venterom og oftentlige rom er preget av fargeløse og sterile omgivelser. Over tid viser det seg at vi mennesker fungerer dårlig i slike rom, uansett rommets funksjon. Colux jobber for at omgivelser blir fargesatt strategisk slik at det fremmer trivsel og bygger opp under de aktivitetene og funksjonen rommene har.

Bilde 02.06.2021 klokken 11.41.jpeg