top of page

BEDRIFT

Ønsker din bedrift et lokale som gjenspeiler bedriftens identitet gjennom det estetiske uttrykket, uten å se ut som en reklameplakat?  

Colux utarbeider interiørkonsepter for alle typer bedrifter. Er din bedrift klar for å få et mer varig interiør som er basert på gjennomtenkte fargevalg, belysning og utforming?

 

Send en mail eller ring oss, så kan vi ta en prat om prosjektet deres!

Interiørdesigner kontor
IMG_8523.jpeg
IMG_8509.jpeg
image6.jpeg

Fremgangsmåte og leveranse

Oppdraget starter med et oppstartsmøte. Her avklares oppdragsgivers ønsker for lokalet. I dette møtet ønsker vi å bli best mulig kjent med bedriften og få innsikt i bedriftens ambisjoner. Vi ønsker å få et inntrykk av hvem de ansatte og besøkende er, og bedriftens identitet.  Det vil også blir spurt om oppdragsgiver har spesielle ønsker for interiørets stilart og konsept. 

Det vil så bli utarbeidet et utkast konsept til avtalt tid. Oppdragsgiver vil ha mulighet innspill for eventuelle justeringer før produktet ferdigstilles. 

Mange kontor, venterom og oftentlige rom er preget av fargeløse og sterile omgivelser. Over tid viser det seg at vi mennesker fungerer dårlig i slike rom, uansett rommets funksjon. Colux jobber for at omgivelser blir fargesatt strategisk slik at det fremmer trivsel og bygger opp under de aktivitetene og funksjonen rommene har.

Bilde 02.06.2021 klokken 11.41.jpeg
bottom of page