top of page
1-6.jpeg

Colux drives av Jannie Liborg. Hun er interiørdesigner med sin spisskompetanse som belysningsplanlegger og sertifisert fargerådgiver. Hun har 8 års erfaring som elektroingeniør og prosjektleder innen norsk industri.

 

Hun er entusiast når det kommer til god fargesetting.  Jannie er opptatt av at funksjon og estetikk går hånd i hånd. Hun er spesielt opptatt av hvordan disse elementene påvirker oss så vi trives og presterer best mulig. Jannie er sertifisert fargerådgiver av Norwegian Colour Senter AS. Hun har en rekke belysnings kurs fra den Norske belysnings organisasjonen Lyskultur. Interiørdesignutdanning fra Norsk Interiørskole.

 

Colux ble etablert i 2020, og har hatt en rekke oppdrag for privat kunder og bedriftskunder.  

 

Colux utarbeider interiørkonsepter.  I hvert oppdrag er det kundens preferanser, ønsker og behov som er i hovedfokus. Derfor er alle interiørkonsepter skreddersydde og unikt utformet.

Om: About

OM COLUX

Interiørdesigner

Å få en rød tråd i interiøret krever en plan. Vi utarbeider interiørkonsept som omfavner helheten med farge, lys, materialer og møblering. Med solid prosjektledererfaring og utdanning vet vi hva som skal til for å lede et prosjekt fra A til Å.

Fargerådgiver

Sliter du med å finne riktig farge? Få hjelp av en ekspert i faget. Colux setter sammen og bygger opp en unik fargepalett tilpasset deg, din bolig eller kontor. Med utgangspunkt i deres stil og preferanser, finner vi de riktige fargene og nyansene for et særeget og gjennomført uttrykk.

 

Lysdesigner

Lys kan være vanskelig å planlegge. Vi gjør det enkelt for deg. Colux jobber for at belysningen skal bli den beste for deg, ut fra ditt budsjett og dine ønsker. Vi setter opp planer slik at rommet vil få en helhetlig belysning og oppnå de ønskede belysningsforholdene ut fra rommets bruk.

logo_png.png
Metier-OEC-endorsement-RPS-Blue-CMYK_165.png
Sertifisert FargerÜdgiver Logo 37909446
logo.png
bottom of page