top of page

6 smarte grep som kan gi hytta et løft


Noen ganger er det bare små enkle grep som skal til for at hytta får den stilen du ønsker.1: Sjekk møblereringen. Er møblene plassert slik at du får utnyttet hytta sitt areal optimalt? Kan du snu på sofaen? Bytte ut til nettere oppbevaringsmøbler? Kan noen møbler monteres på veggen, for å gi illusjon om større rom?


2: Hvilken belysning er installert? Sparepærer gir lys som er svært dårlig å oppholde seg i. Bytter du ut til LED vil det gi deg bedre lysforhold. Er det noe lys du mangler? Noen ganger er det ikke sterkere pære i takplafonen du trenger, men kanskje et ekstra leselys eller bordlampe for stemningens skyld.
Foto: Wix
3: Et span med maling kan gjøre store forskjeller. Du trenger ikke male alt, men kanskje det er bare noen møbler som trenger en liten oppfriskning, eller et slit gulv.
4: Kjøkkenet kan også males, og plutselig har du et helt nytt kjøkken. Som bilde av kjøkken under er kjøkkenet malt i en lysegrønn farge. Men å gi kjøkkenet en farge som er gjentagende i interiøret gir det kjøkkenet og hele hytta en harmonisk fremtoning.5: Kjøkkeninnredninger kan også gies et nytt løft med å fjerne listverk under overskap og sette inn ny strømlinjeformet belysning.


Bilde: Kjøkken er malt, skiftet knotter og fjernet lister under overskap. Det er også byttet ut til mer strømlinjeformet belysninger under overskap. Dette har resultert i et mer åpent og lyst kjøkken.

Bilde: Førbilde av samme kjøkken.


6: Sist, men ikke minst. Se på helheten! Et rom vil ofte se mer ryddig ut om du velger å ha en rød tråd i interiøret. Velg deg 1-3 farger og materialer som du vil spille på. Gjenta disse på inventaret. Det vil gi et helhetlig uttrykk.


Bilde: Her er det valgt grønt i ulike toner for å få et helhetlig uttrykk.


bottom of page